Confidenţialitate

Trupul lui Evgheni Prigojin, identificat după un deget lipsă | AUDIO

Trupul lui Evgheni Prigojin a fost identificat oficial după un deget lipsă. Kiev Post scrie că un comandant al armatei Wagner l-ar fi recunoscut la morgă pe fostul lider al mercenarilor – mort după ce avionul în care se afla s-a prăbușit în Rusia. Un alt comandant Wagner aflat la bordul aeronavei a fost recunoscut după tatuaje.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Lui Evgheni Prigojin îi lipsea jumătate din degetul inelar la mâna stângă, iar acest lucru l-ar fi ajutat pe unul dintre comandanții Wagner să-l recunoacă pe fostul lider al mercenarilor la morga unde au fost duse rămășițele pasagerilor aflați la bordul avionului prăbușit în Rusia.

Până acum, prezența lui Prigojin la bordul aeronavei fusese confirmată de Agenția Federală de Transport aerian din Rusia care a anunțat că șeful Wagner era pe lista pasagerilor.

Avionul prăbușit zbura de la Moscova la Sankt Petersburg și a căzut lângă un sat poziționat la nord de Moscova. La bordul său se aflau 10 persoane în total, printre care și un alt fondator Wagner – Dmitri Utkin, care ar fi fost de asemea identificat după tatuaje.

Unele voci, inclusiv președintele American Joe Biden, sugerează că în spatele prăbușirii avionului ar sta liderul rus Vladimir Putin, împotriva căruia Evgheni Prigojin a condus o rebeliune în urmă cu 2 luni.

Sursa foto: Twitter / Little Think Thank

Citește și: Reacții după anunțul prăbușirii avionului lui Prigojin. Joe Biden: „Nu sunt surprins”