Trupa reunită Guns N’ Roses şi Sebastian Bach, pe aceeaşi scenă – VIDEO

Rockerul Sebastian Bach, solistul trupei Skid Row, a cântat alături de Axl Rose într-un show pe care trupa Guns N’ Roses l-a susţinut, sâmbătă seară, la T-Mobile Arena din Las Vegas, informează contactmusic.com.

Legendarul grup californian Guns N’ Roses, ai cărui membri fondatori s-au reunit de curând, a susţinut un al doilea concert în Las Vegas, pe T-Mobile Arena, sâmbătă seară, şi a reuşit să îşi surprindă fanii, aducându-l pe scenă pe Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, alături de care Axl Rose a interpretat single-ul ”My Michelle”.

Sebastian Bach a apărut de câteva ori în calitate de invitat special în turneele întreprinse de trupa californiană după 2006, interpretând de cele mai multe ori alături de Axl Rose piesa ”My Michelle”, extrasă de pe albumul ”Appetite for Destruction”.

Totuşi, show-ul de sâmbătă a marcat prima prezenţă a lui Sebastian Bach pe scenă alături de formula clasică a trupei Guns N’ Roses, alături de chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan.

Axl Rose a fost forţat să îşi petreacă cea mai mare parte din timpul show-ului aşezat pe un scaun, deoarece a suferit o fractură la nivelul unuia dintre picioare, pe 1 aprilie, cu ocazia unui ”show-surpriză”, în clubul Troubadour din Los Angeles. Acel concert a marcat primul show susţinut de Axl Rose în compania foştilor lui colegi de trupă Slash şi McKagan după 1993.

Vineri seară, în timpul primului concert susţinut de Guns N’ Roses în Las Vegas, Axl Rose a stat pe un tron pe care l-a împrumutat de la Dave Grohl, solistul trupei Foo Fighters, care a trecut anul trecut printr-o situaţie similară.

https://www.youtube.com/watch?v=BikSQbHjNZM

Sebastian Bach este un cântăreţ canadian care a devenit cunoscut pe plan internaţional în perioada în care a fost solistul trupei Skid Row, între anii 1987 şi 1996. După ce a plecat din această trupă, a jucat în mai multe producţii de televiziune, a jucat în piese de teatru pe Broadway şi şi-a construit o carieră solo în muzica rock.

Trupa Guns N’ Roses a confirmat că va susţine în vara acestui an un turneu de amploare, ce va include 20 de concerte pe stadioane din Statele Unite şi Canada.

Turneul grupului Guns N’ Roses a fost intitulat ”Not In This Lifetime” – o aluzie la o frază celebră rostită de Axl Rose. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).

Guns N’ Roses are programate alte două show-uri la Festivalul Coachella şi două concerte la Foro Sol din Ciudad de Mexico, în aprilie.

Trupa Guns N’ Roses a anunţat la începutul acestui an că se va reuni în formula sa originală, din care fac parte solistul Axl Rose, chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan.

Sursă: News.ro