Trupa Mandinga are motto: Playing Happiness

Trupa Mandinga a anunţat, marţi, o nouă identitate şi showurile pe care se va axa în perioada următoare.

Mandinga, trupă formată în urmă cu 10 ani exclusiv din muzicieni profesioniști, își lansează miercuri noua identitate. Sub un logo nou și un motto sugestiv – ‘Playing happiness’, Mandinga le aduce fanilor formula magică a unui show complet. De la versuri și ritmuri care te prind, până la dansuri care ți se întipăresc în minte și o explozie de energie pe scenă.

Mandinga a reprezentat România în finala Eurovision 2012, a câştigat mai multe premii pentru interpretare live și a devenit în acest an un veritabil ambasador al României, fiind solicitată pentru concerte în toate colțurile lumii. Printre altele, hitul ‘Zaleilah’ a obținut Discul de Aur pentru descărcările digitale, iar trupa a primit titlul de ‘cel mai bun show live’ din România la Premiile Muzicale Românești și ‘best performance’ la Romanian Music Awards 2011.

‘Mandinga înseamnă șapte oameni pasionați de muzică, dedicați complet celor în fața cărora cânta. Cu fiecare concert pe care îl susținem ne propunem să aducem fericirea și optimismul în sufletele ascultătorilor noștri. «Playing happiness» este ceea ce ne definește iar acum ne bucurăm să avem un motto care să rezume starea de spirit pe care ți-o dă o piesă Mandinga atunci când o asculți’, spune Alex, membru fondator Mandinga.

Mandinga susține în acest moment patru tipuri de show unice pentru piața românească dar și pentru cea internațională: ‘Club de Mandinga’, unde sunt incluse piesele de pe noul album și interpretări într-o manieră originală a unor hituri, ‘Mandinga live cinema’, singurul spectacol al unei trupe în care propriul documentar, realizat de Alex Burcea, se îmbină cu muzica live, ‘Mandinga Balkan Social Club’, dedicat iubitorilor de muzică balkan salsa și ‘Mandinga latin jazz’, o explozie de culoare pentru urechile fine.