Trupa Direcţia 5 lansează un albumul prin care marchează 25 de ani de la înfiinţare

Trupa Direcţia 5 va lansa albumul ”Love, Peace and Harmony”, la 25 de ani de la înfiinţare, pe 11 decembrie, printr-un concert, ”Rămâne din noi…dragostea”, la Sala Sporturilor din Iaşi, de la ora 19.00.

Albumul ”Love, Peace and Harmony” este ”un disc aproape acustic care readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970”, spune liderul trupei, Marian Ionescu.

”Concertul «Rămâne din noi…dragostea» va vorbi despre bucuria noastră că am însemnat şi însemnăm ceva pentru oamenii din România, cu care suntem în conexiune prin muzica noastră.

Suntem împreună de 25 de ani, iar aceasta înseamnă că cineva care a păşit, în urmă cu 25 de ani, la un concert Direcţia 5, are acum în jur de 50 de ani.

Aşadar, l-am însoţit o mare parte din viaţa sa!”, a mai spus Marian Ionescu.

În concertul pe care Direcţia 5 îl va susţine la Iaşi, fanii vor putea să asculte hiturile pe care trupa le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existenţă, melodii compuse între anii 1991 şi 2016.

Biletele pot fi cumpărate online de pe vreaubilet.ro şi de la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi.

Trupa Direcţia 5 este formată din: Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Toni Seicărescu (backing vocal), Nicu Damalan (chitara) şi Marius Keseri (tobe).