Trump a ignorat sau nu a văzut mâna întinsă de Pelosi. Democrata a rupt o copie a discursului său | VIDEO

Președintele Donald Trump a ignorat sau nu a observat tentativa democratei Nancy Pelosi de a-l saluta cu o strângere de mână înainte de discursul său privind Starea Uniunii. La final, Pelosi a rupt ostentativ o copie a discursului liderului de la Casa Albă, relatează CNN.

Nu este clar dacă Trump a evitat mâna întinsă de Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților, sau doar nu a observat-o, însă incidentul are loc în contextul tensiunilor între Casa Albă și democrați pe tema procedurii de demitere a liderului SUA.

La finalul evenimentului, Pelosi s-a ridicat în picioare și a rupt discursul președintelui SUA, iar apoi l-a aruncat deoparte.

O sursă apropiată de Pelosi a explicat pentru CNN că gestul președintelui Camerei Reprezentanților nu a fost unul planificat, adăugând că Pelosi era supărată din cauza discursului lui Trump.

După discursul lui Trump, Pelosi a transmis pe Twitter: „Democrații nu vor înceta niciodată să întindă mâna prieteniei pentru a-și îndeplini sarcinile #Pentru Popor. Vom lucra pentru a găsi un o bază comună unde putem, dar vom sta fermi atunci când nu putem”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS