Confidenţialitate

„Tricolorii”, aplicația mobilă lansată de FRF unde suporterii găsesc informații despre meciurile naționalei la EURO 2024 | AUDIO | GALERIE FOTO

„Tricolorii” este aplicația pentru telefon lansată de Federația Română de Fotbal. Suporterii vor găsi aici informații despre meciurile naționalei la EURO 2024: de la hărți ale stadionelor până la punctele dedicate fanilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În aplicația „Tricolorii” care poate fi descărcată pe telefoane există o secțiune specială pentru Campionatul European de Fotbal. FRF susține că aplicaţia va fi un ghid pentru suporterii români care vor merge la meciuri în Germania.

Vor fi afișate hărţile cu punctele de interes din fiecare oraş în care slecționata lui Edi Iordănescu va disputa meciurile: stadion, punctele de întâlnire pentru fani.

Tot în categoria EURO, vor găsi programul şi rezultatele actualizate, vor putea particip la diferite concursuri.

România va debuta în Grupele EURO – contra Ucrainei, pe 17 iunie, la Munchen, după care va înfrunta Belgia, pe 22 iunie la Koln, şi Slovacia, pe 26 iunie la Frankfurt.

Sursa colaj foto: Captură foto / Google Play

Citește și: Documentarul „În Inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, disponibil în cinematografe din 17 mai. Cătălin Striblea: „O să-l vedeți pe Alibec recunoscând într-un fel că și-a irosit cariera, pe Ianis Hagi plângând” | AUDIO | VIDEO