Confidenţialitate

Documentarul „În Inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, disponibil în cinematografe din 17 mai. Cătălin Striblea: „O să-l vedeți pe Alibec recunoscând într-un fel că și-a irosit cariera, pe Ianis Hagi plângând” | AUDIO | VIDEO

Filmul „În Inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut premiera aseară. Documentarul prezintă drumul selecționatei conduse de Edi Iordănescu în calificarea la turneul final din această vară. Filmul produs de Federația Română de Fotbal va fi disponibil în cinematografele din țară pe 17 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Zeci de invitați au fost aseară la premiera documentarului „În Inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”. De la oameni politici la foști mari sportivi ai țării.

Filmul prezintă călătoria echipei naționale pe toată durata preliminariilor, retrăind toate cele 10 partide din campania de calificare la EURO. Sunt secvențe de la antrenamente, din vestiare, dar și interviuri exclusive cu jucători.

Cătălin Striblea a fost aseară la premiera documentarului: „O să-l vedeți pe Alibec recunoscând într-un fel că și-a irosit cariera, pe Ianis Hagi plângând din cauza presiunii la care e supus de noi și o să vedeți multe astfel de întâmplări care cred că, de fapt, sunt atracția și, de fapt, marele lucru pozitiv al acestui film”.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal – Răzvan Burleanu – susține că nu este o poveste despre jucătorii de fotbal, ci despre toţi românii.

„Ceea ce pur și simplu ne-a animat pe toți în această poveste a fost să putem să-i facem din nou fericiți pe români. Din nou mândri de România, indiferent unde s-ar afla aceștia”, a spus Răzvan Burleanu.

Filmul va putea fi văzut în cinematografele din țară începând din 17 mai.

Sursa colaj foto: YouTube / FRF TV  / Captură foto

Citește și: Federația Română de Fotbal a lansat titlul imnului Naționalei pentru Euro 2024. „Visăm împreună” este interpretat de 4 artiști | AUDIO | VIDEO