Trafic temporar inchis pe DN1si DN7 (AUDIO)

Avertizare importantă pentru șoferii care au de gând să circule de astăzi și până luni pe DN1 și DN7.

Un transport agabaritic și o competiție de raliu vor afecta temporar circulația autoturismelor pe aceste sectoare de drum.

Urmează un weekend în care nervii șoferilor vor fi puși la încercare pe câteva drumuri nationale.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că de azi şi până luni se va efectua un transport agabaritic de la Brașov la Rovinari.

Transportul se va efectua etapizat şi va duce la întreruperea temporară a circulației rutiere.

Convoiul pleacă din Brașov pe DN1 spre localitatea sibiană Veștem, iar de aici merge pe DN7 pe Valea Oltului către Râmnicu Vâlcea și în continuare pe DN 64 către Drăgășani. De aici traseul se va desfășura pe DN65 către Balș, iar în ultima parte va fi afectat traficul pe DN66 înspre Filiași și Rovinari.

Poliţiştii avertizează soferii, că nu vor putea să facă depășiri ale convoiului, pentru că acesta este de dimensiuni foarte mari și va ocupa întreaga parte carosabilă a drumului.

Și traficul auto pe sectorul din DN7, între Sibiu și orașul Tălmaciu, va fi afectat sâmbătă dimineață, datorită desfășurării în zonă a Motoraliului Anual Naţional din România. Pe acest sector de drum, în intervalul orar 11.30 – 11.45, traficul auto va fi complet închis.