Tour of Bihor propune un test simplu pentru a fi suporter profesionist

Turul Ciclist al Bihorului este un eveniment inclus în calendarul competițional european al Uniunii Cicliste Internaționale și se mândrește cu faptul că anul acesta a fost încadrat cu o treaptă mai sus față de edițiile precedente la categoria 2.1. Asta înseamnă că se asigură un standard superior de organizare și că Oradea și Județul Bihor vor fi gazdele unor echipe de ciclism profesioniste din eșaloanele 1, 2, și 3 ale ciclismului mondial.

Tour of Bihor , programat la Ordea în perioada 6-9 iunie, propune online un test simplu care arată cum ”să fii suporter profesionist”. Cu ajutorul răspunsurilor oferite la câteva întrebări, puteți afla ce personalitate de fan aveți și să câștigați un weekend pentru 2 persoane la Oradea alături de o experiență de neuitat la Turul Bihorului – care include posibilitatea de a fi suporter din mașina oficială a turului, pe perioada concursului, networking cu concurenții și organizatorii și comentarii cu prezentatorii concursului.

Organizatorii mai pun la dispoziția celor care completează testul, prin tragere la sorți, și 10 tricouri galbene oficiale ale Tour of Bihor 2019.

Testul ”Află ce fel de Suporter ești!” poate fi completat la adresa https://www.tourofbihor.ro/bepartofit/

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS