Confidenţialitate

Tottenham și Valencia au fost eliminate din Liga Campionilor

Finalista ediției trecute din Champions League – Tottenham, a fost eliminată încă din optimi, depășită clar de nemții de la Leipzig.

După ce a învins echipa lui Jose Mourinho cu 1-0 la Londra, gruparea germană a câștigat și mai clar acasă, cu 3-0. Sabitzer a marcat de două ori în prima repriză, iar Forsberg a închis tabela în minutul 87.

În spania, pe Stadio Mestalla fără spectatori în tribune, din cauza restricțiilor cauzate de coronaviroză, Valencia a cedat cu 3-4 în fața Atalantei, după ce italienii s-au impus și mai clar în prima manșă, cu 4-1.

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a dictat două penalty-uri pentru Atalanta, ambele transformate de Ilicic, care a mai punctat de alte două ori și din acțiune și a reușit astfel un “poker”.

Pentru Valencia au marcat Gameiro o “dublă” și Ferran Torres.

Astăzi, în următoarele două retururi ale optimilor Champions League, campioana Europei – FC Liverpool o primește pe Atletico Madrid, care a câștigat turul din Spania cu 1-0, iar Paris Saint-Germain joacă acasă cu Borussia Dortmund, învingătoare cu 2-1 în Germania.

Partida de pe “Parc des Princes” se va disputa tot cu tribunele goale, de teama coronavirusului.