Confidenţialitate

Topul Hiturilor din anii 2000 de la Nelly Furtado, Faith Hill, Sophie Ellis Bextor, Sean Paul feat. Sasha și Daniel Powter

Seara de joi aduce la Europa FM piesele care au scris istorie în clasamentele din 2000 de la Nelly Furtado , Faith Hill, Sophie Ellis Bextor, Sean Paul feat. Sasha și Daniel Powter.

Piesele propuse se pot ordona votând pe europafm.ro până la ora 20:30.

Sophie Michelle Ellis-Bextor a captat pe toți cu frumusețea ei, dar și cu piesele pe care lea- lansat în special în 2000. În 2001, Ellis-Bextor lansa albumul de debut ”Read My Lips”, iar succesul a fost instant. Tot în anii 2000 toată lumea fredona piesa lui Daniel Powter – ”Bad Day”, dar și hitul lansat de Nelly Furtado – ”Turn Off The Light”. Sunt doar trei dintre piesele propuse joi în Clubul de Seară pentru a alcătui clasamentul. Dacă vor fi și între primele trei, aflăm în direct la Europa FM în momentul în care Marius Ioane va spune ”stop vot”.

Pentru cei care ne ajută să alcătuim topurile în Clubul de Seară avem ca de fiecare dată de oferit un pachet de albume de colecție de la Universal Music.