Top 10 al celor mai înduioșătoare reclame de Crăciun în 2015 – VIDEO

Clipurile pregătite de campanile publicitare pentru Crăciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emoționante reclame din timpul anului.

Bradurile din întreaga lume mizează pe faptul că spiritul sărbătorilor de iarnă face ca oamenii să devină mult mai atenţi şi, totodată, mai sensibili la poveştile care stârnesc suspine și impresionează până la lacrimi, punându-ne pe gânduri asupra lucrurilor cu adevărat importante în viaţă.

Locul 10

”Călătoria” este numele reclamei de Crăciun pentru magazinul online britanic Very.co.uk. Clipul publicitar prezintă drumul pe care îl au de făcut mii de cadouri împachetate în cutii roz, pornind din Laponia, pentru a ajunge în brațele celor cărora le sunt destinate. Reclama amintește de călătoria pe care o face în fiecare an Moș Crăciun, de la Polul Nord, până la casa fiecăruia dintre noi, pentru a ne aduce cadoul perfect.

Locul 9

Spotul publicitar pentru sărbătorile de iarnă din 2015 al lanţului de magazine TK Maxx încearcă să încurajeze oamenii să se gândească mai mult la vecinii lor, prin mesajul: ”Poate că nu-ți sunt cei mai dragi, dar îți sunt cei mai apropiați.”

https://www.youtube.com/watch?v=aCHiu51U8_I

Locul 8

”Ballymena Bear” este o reclamă cu o durată de aproape patru minute, care spune povestea unui ursuleţ, hotărât să o găsească pe fetiţa pentru care a fost creat.

Ursulețul o caută prin tot felul de magazine și restaurante, până când, în sfârșit, o găsește pe micuță chiar înainte de a se aprinde luminițele de Crăciun din oraș.

Locul 7

Compania Apple a ales să mizeze pe talentul celebrilor cântăreţi Stevie Wonder şi Andra Day pentru a emoţiona sufletele clienţior. În reclama din acest an, cei doi artiști interpretează clasica piesă de Crăciun din 1967 a lui Stevie Wonder, ”Someday At Christmas”.

https://www.youtube.com/watch?v=hjBZoOs_dXg

Locul 6

Reclama pentru lanțul de magazine de jucării Toys”R”Us prezintă povestea unei fetiţe care încearcă să readucă zâmbetul pe buzele unui bătrân singur. Micuţa îi face o surpriză şi îi decorează grădina din faţa casei pentru Crăciun. Bătrânul îi răsplătește gestul şi aşază cadouri sub brad pentru ea şi pentru pietenii ei.

https://www.youtube.com/watch?v=4_9rnHwuQ5I

Locul 5

O fetiță, pe nume Lily, și omul de zapadă pe care îl construiește devin cei mai buni prieteni într-o reclamă emoționantă de Crăciun creată pentru Cineplex.

De-a lungul anilor, în fiecare iarnă, omul de zăpadă magic dă spectacole pentru Lily, înveselind-o și distrându-se împreună. Dar, pe măsură ce timpul trece, viața îi desparte. Treptat, fetița crește și uită de bunul ei prieten.

Într-o seară, târziu, pe când încă era la locul de muncă, Lily își amintește subit de cel mai bun prieten și de lucrurile simple care o făceau fericită cu mai mulți ani în urmă.

Locul 4

O reclamă spaniolă emoţionează inimile şi stârneşte lacrimile oamenilor din toată lumea. Clipul pare rupt din filmul ”Up”, produs de Pixar, și îl prezintă pe Justino, un paznic la o fabrică de manechine. Pentru că lucrează în tura de noapte, nu se întâlnește niciodată cu ceilalți colegi ai săi și își petrece tot timpul în singurătate, înconjurat, în mod ironic, de figuri umane. Însă povestea are final fericit și Justino are parte de o surprinză frumoasă din partea colegilor.

Locul 3

În clipul de anul acesta al reclamelor de Crăciun semnate John Lewis este prezentată o fetiță, care obişnuieşte să se uite la lună, seară de seară, cu ajutorul telescopului pe care-l are în cameră.

Într-o zi, micuța descoperă, uimită, prezenţa unui bătrânel singur pe lună. Aceasta este determinată să-i trimită tot felul de semne pentru a-i arăta că există în lume cineva care se gândeşte la el.

https://www.youtube.com/watch?v=wuz2ILq4UeA

Locul 2

Reclama „Mog’s Christmas Calamity” a lanţului de magazine Sainsbury’s, din Marea Britanie, a trecut de 26.000.000 de vizualizări pe YouTube şi este una dintre cele mai populare reclame de sărbători din acest an.

Mog este o pisică neastâmpărată care declanşează un lanţ de evenimente nefericite pentru o familie care se pregăteşte pentru Crăciun.  Aflată la un pas de a rata sărbătorile şi de a rămâne fără tot fix de Crăciun, familia lui Mog are parte de o surpriză la finalul spotului publicitar.

Locul 1

Un lanţ german de supermarketuri a lansat o reclamă emoţionantă care a impresionat oamenii din toate colţurile lumii, ajungând la peste 43.000.000 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Clipul are ca temă centrală un bătrân care îşi petrece singur Crăciunul câţiva ani la rând, copiii săi fiind prea ocupaţi ca să mai ajungă acasă de sărbători.

Dar, într-o zi, vestea morţii sale îi determină să pornească cu înfrigurare spre casa bunicului. Copiii ajung la casa părintească pentru a lua parte la funerarii, dar sunt întâmpinaţi chiar de bunic, care le spune: “Cum altfel aş fi putut să vă strâng pe toţi acasă?”





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS