Topul celebrităților cu cele mai mari venituri

Potrivit clasamentului Forbes, unele celebrități din radioul și televiziunea americană au venituri mai mari după campania prezidențială a lui Donald Trump. Printre ei, fosta vedetă a postului Fox News, comentatorul politic Bill O’Reilly, aflat pe locul 71 în clasamentul Forbes.

Pe prima poziție în topul celor mai bine plătite 100 de celebrități în ultimul an se află Sean Combs (Puff Daddy), care a încasat venituri de aproximativ 130 milioane de dolari în perioada iunie 2016 — iunie 2017. Banii s-au adunat grație ultimului său turneu, ”Bad Boy Family Reunion”, unui parteneriat cu o companie producătoare de vodcă și vânzării unei treimi din linia sa vestimentară Sean John, potrivit clasamentului publicat luni de cunoscuta revistă.

Locul al doilea este ocupat de Beyoncé, cu încasări de 105 milioane, obținute în principal din turneul său încheiat la sfârșitul anului 2016.

Pe locul al treilea este scriitoarea britanică J. K. Rowling, cu încasări de 95 de milioane de dolari, grație succesului înregistrat de noua sa poveste „Harry Potter și Copilul Blestemat”, dar și de filmul „Fantastic Beasts”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS