Toader Păun va fi înlocuit în Clubul de Seară de o fată de 14 ani

Realizatorul emisiunii ‘Clubul de seară’ de la Europa FM va fi înlocuit luni de o tânără în vârstă de 14 ani, în cadrul proiectului ‘Ziua Ştafetei’, gândit de Fundaţia Terre des hommes.

Toader Păun va ceda astăzi locul său de DJ Europa FM Taniei Druga, în vârstă de 14 ani, care va învăţa, într-o oră, ce presupune realizarea emisiunii ‘Clubul de Seară’. Experimentul face parte dintr-un program mai amplu, al cărui start va fi dat luni seara la Europa FM.

Fundaţia Terre des hommes împreună cu partenerii săi celebrează ‘Ziua Ştafetei’ printr-­un eveniment dedicat copiilor, în care obiectivul principal este de a pune copilul în situaţia de a exersa o profesie pentru o zi. În urma acestei initiative, 50 de copii cu vârste cuprinse între 11 şi 18 ani, din Bucureşti şi din judeţul Dolj, selectionaţi dintre cei implicaţi în proiectele fundaţiei, vor înlocui un profesionist la locul său de muncă.

Tania Druga, elevă în clasa a VIII-a la Liceul Nicolae Iorga din Bucureşti, va deveni azi DJ Europa FM şi îl va avea drept mentor pe Toader Păun, care va încerca să-i transmită în câteva ore ceea ce a reuşit să înveţe în cei peste 11 ani de când lucrează în domeniu.

‘O să fie un Club de Seară special în care sunt sigur că şi eu voi învăţa destule lucruri noi. Am avut ocazia să aflu mai multe despre colega mea de azi, cu ajutorul Fundaţiei Terre des hommes, ştiu că este pasionată de muzica rock, dar şi de hiturile Europa FM, că iubeşte la şcoală limba română şi istoria, iar discuţiile noastre în direct vor avea ca punct de pornire pasiunile ei’, povesteşte Toader Păun.

Clubul de Seară va începe şi de această dată la ora 21:00, iar ascultătorii care vor să o încurajeze pe Tania vor putea posta comentariile lor pe forumul europafm.ro sau vor putea folosi numărul 0728.111.222 pentru a trimite SMS-uri în direct.