Timişoara: Preţuri cuprinse între 10 şi 15 lei la principalele ştranduri

Principalele ştranduri din Timişoara s-au deschis de câteva săptămâni pentru public, unele dintre ele funcţionând până târziu în noapte.

Preţurile sunt cuprinse între 10 şi 15 lei pentru adulţi, copiii beneficiind de reducere.

Ștrandul ZHH Termal este situat în apropiere de zona centrală a orașului, însă, în pofida numelui, nu mai are apă termală de câţiva ani, însă are două bazine, unul pentru adulți și altul pentru copii.

Ștrandul este deschis zilnic, între orele 8.00 şi 22.00, iar prețul unui billet este de 12 lei pentru adulți. Copiii sub zece ani plătesc 5 lei pentru un bilet, iar închirierea unui șezlong costă tot 5 lei.

În schimb, ştrandul UMT, aflat în apropiere de fostele Uzine Mecanice din Timișoara, are apă termală. În total, aici sunt cinci bazine. Ștrandul este deschis zilnic între orele 9.00 şi 24.00. Prețul unui bilet pentru adulți este de 12 lei de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică prețul este de 15 lei. Pensionarii plătesc 10 lei la intrare, copiii de 7-14 ani plătesc de asemenea 10 lei, iar cei de până la 7 ani intră gratuit la acest ștrand.

Ștrandul Heaven din Timișoara are trei bazine și circa 400 de șezlonguri. Ștrandul este deschis între orele 9.00 şi 20.00, iar de luni până vineri adulții plătesc la intrare 10 lei. Sâmbăta și duminica, prețul este de 13 lei. Copiii de 5-10 ani plătesc 7 lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS