The Thin Ice Vest, vesta care te ajută să slăbeşti (VIDEO)

Vesta Thin Ice ține rece și aplică temperaturi scăzute în zone cheie ale organismului, în mod controlat, ceea ce te ajută să arzi calorii fără să faci nimic – până la 1000 de calorii zilnic.

Vesta este atât de subțire încât poate fi purtată sub cămașă, la costum, fără să fie evidentă – sau chiar la culcare.

De asemenea, e sincronizată cu o aplicație de smartphone și acționează inte;igent – de exemplu, știe când ai adormit, că are acceleormetru încorporat, și se poate activa când ești în faza de somn profund, ca să nu-ți fie frig la culcare.

https://www.youtube.com/watch?v=uJhyD8apkIQ

Inventatorii explică principiul de funcționare cu exemplul campionului olimpic la înot, Michael Phelps.

În cursul antrenamentelor sale pentru olimpiada de la Beijing, câte 4 ore pe zi, Phelps consuma 12K de calorii pe zi – de 6 ori mai mult decât consumă un om obișnuit pe zi. În același timp, Phelps rămânea în formă fizică maximă.

Doar efortul fizic nu justifică această particularitate – atleții, de exemplu, alergătorii, nu pot consuma la fel de multe calorii ca un înotător de mare performanță. Diferența este mediul.

Un înotător se antrenează în apă, adică într-un mediu care este de 42 de ori mai conductiv din punct de vedere termic decât aerul.

În traducere, Phelps pierdea mult mai multă căldură decât un atlet care se antrena la sol iar corpul său ardea calorii într-un ritm masiv pentru a înlocui căldura pierdută.

Vesta ar urma să coste vreo 100 de dolari.