The Motans: ”Următorul album o să-l fac pentru sufletul meu” – VIDEO

După ce a lansat primul album din carieră, “My Gorgeous Drama Queens”, Denis Roabeș îl are aproape gata şi pe cel de-al doilea.

Invitat de Dr. Liviu Harbuz în emisiunea Prieteni fără cuvinte, artistul a vorbit despre următorul album, cu un concept total diferit de primul.

“În albumul My Gorgeous Drama Queens, în cele 12 piese, am pus viaţa mea amoroasă din ultimii ani. Am scos un album de dragoste, despre femei, despre ceea ce ne face viaţa interesantă.

Următorul album vreau să fie foarte conceptual. O să fie ceva total necomercial. O să-l fac, exclusiv, pentru sufletul meu. O să investesc şi bani, şi timp, şi foarte mult suflet, într-un album mai poetic.

Anul ăsta sper să realizez mai multe lucruri care nu sunt legate de muzică, sunt legate mai mult de film. Sper să uimesc şi să arăt că România poate face chestii frumoase. Îmi plac lucrurile mai adânci, mai profunde, care te ating”, a mărturisit Denis Roabeș, solistul trupei The Motans.

Interviul complet cu The Motans la Prieteni fără Cuvinte

În interviurile pe care le acordă, Denis susține că atunci când a început să cânte, visele cu pisici au dispărut. Așa că simte că a fost un semn de sus că face bine ceea ce face acum. Despre pisici, muzică, dar și despre alte aniname din viața lui Denis, într-un interviu cu Dr. Liviu Harbuz la Prieteni fără cuvinte.