The Motans a lansat primul album, „My Gorgeous Drama Queens”

La Teatrul Elisabeta din București, The Motans a susținut concertul de lansare a primului album, ”My Gorgeous Drama Queens”.

”Nu suntem triști cum pare la prima vedere, avem super mari emoții”, a declarat Denis Roabeș pe scenă, care a mărturisit că a pregătit mai bine de un an acest prim material discografic.

„August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM” pot fi ascultate pe albumul ”My Gorgeous Drama Queens”.

De pe primul album The Motans face parte și „Weekend”, piesa anului 2017 în România, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest, lansată împreună cu Delia.

Pregătirile pentru album au fost anunțate anul trecut la finalul recitalului The Motans pe scena Europa FM Live pe Plajă 2017.

“În perioada următoare urmează un nou album. Chiar lucrăm intens la asta și vrem să îl lansăm în noiembrie anul acesta.

Vrem să scoatem trei albume în doi ani, iar primul va avea doar piese de dragoste”, a declarat Denis, solistul trupei The Motans. Albumul nu a mai apărut în noiembrie 2017, ci în luna martie 2018 și a fost prefațat de mai multe piese noi.  Cea mai recentă dintre ele, promovată la finalul lunii februarie, a fost “Drama Queen” , compusă și produsă de The Motans  și Alex Cotoi, cu care a mai colaborat și pentru piesele “Friend Zone”, “Weekend”, “Nota de plată” sau “August”.