Tentativă de sinucidere la metrou, la Piața Unirii 1

ACTUALIZARE: Într-un comunicat remis Europa FM, Metrorex oferă mai multe informații despre accidentul produs la metrou vineri seara, în jurul orei 19:30. „Trenul a fost frânat. Echipele de intervenţie ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren, în paralel fiind alertat 112, conform procedurilor interne. Circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă până la venirea autorităţilor din domeniu şi rezolvarea situaţiei. Circulaţia va fi reluată normal imediat ce victima va fi scoasă de pe linie”, transmite Metrorex.

ACTALIZARE: Circulaţia metroului se desfăşoară îngreunat pe magistralele 1 (Republica-Dristor 2) şi 3 (Anghel Saligny – Preciziei), călătorii fiind anunţaţi în stații că întârzierile trenurilor sunt din cauza unei tentative de sinucidere.

Potrivit informațiilor comunicate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un bărbat a suferit un traumatism cranio-cerebral şi i se acordă primul ajutor într-un vagon de metrou.

O persoană ar fi sărit în fața metroului la Piața Unirii I. Circulația trenurilor este oprită pe magistrala 1 a metroului.

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, printre care două ambulante SMURD, echipaj de descarcerare, dar şi Detasamentul Special de Salvatori.

Știre în curs de actualizare

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS