Confidenţialitate

Tentativă de evadare ca în filme: Un tânăr de 20 de ani ar fi încercat să scape din arestul Poliției Capitalei spărgând un perete din celulă | AUDIO

Un tânăr de 20 de ani ar fi încercat să scape din arestul Poliției Capitalei prin spargerea unui perete din celulă. S-ar fi folosit de instrumente improvizate din celulă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, dar abia acum autoritățile au anunțat cazul public. Tânărul de 20 de ani este cercetat pentru tâlhărie și nu pentru prima oară. Acesta era ținut la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din București.

Potrivit poliției, tânărul ar fi folosit elemente metalice ale paturi cu care fi încercat să facă o gaură în perete, lângă fereastră. A reușit să distrugă numai tencuiala unui perete; s-a oprit când a ajuns la cărămidă, potrivit surselor judiciare citate de Hotnews.

Ascundea resturile în coșul de gunoi, de sub pat. Tentativa de evadare a eșuat însă. Acum sunt verificări interne și la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: VeDem Just a depus o plângere penală la Parchetul General împotriva lui Lucian Bode și a coordonatorului său de doctorat | AUDIO