Teatrul Muzical de Copii București – Primul teatru muzical de copii, cu copii, pentru copii, profesionist

Teatrul Muzical de Copii din Bucureşti îşi deschide porţile pentru audiţiile în urma cărora se va forma primul teatru muzical de copii, cu copii, pentru copii, profesionist.

Copiii talentați, cu vârsta între 5 și 18 ani, au șansa să facă parte din familia Teatrului Muzical de Copii București: trupa de actori, corul TMCB, Corpul de balet și orchestra TMCB.

Procedura de selecție presupune completarea formularului de înscriere de pe www.sipetulartei.ro și transmiterea unui material audio-video cu momente artistice de interpretare vocală, dans, interpretare teatrală sau instrumentală.

După vizionarea materialelor, copiii selecționați vor fi contactați pentru interviu și proba live.

“Talentul și dorința de a străluci pe scenă într-un proiect artistic complex și profesionist sunt cele mai importante atribute pe care le căutăm. Cu perseverență și seriozitate, veți descoperi alături de noi, minunata lume a artelor spectacolului!”, a declarat Crina Gabriela Bolboceanu, fondator Asociația Culturală Sipetul Artei și Director Artistic Teatrul Muzical de Copii București.

Prin lansarea audițiilor, Asociația Culturală Sipetul Artei începe campania de conștientizare și informare a părinților referitor la importanța integrării artelor spectacolului în educația și formarea copiilor și tinerilor, ca premisă care stă la baza dezvoltării proiectului Teatrul Muzical de Copii București.

 





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS