Confidenţialitate

Teatrul Elisabeta revine la Teatrul de Vară din Jupiter

Pentru al doilea an la rând, Teatrul Elisabeta revine la Teatrul de Vară din Jupiter, începând cu 19 iulie 2019.

Două dintre cele mai bune producții marca Teatrul Elisabeta, “Boeing Boeing” și “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, vor oferi momente de neuitat spectatorilor care vor alege să-și condimenteze sejurul cu râsete și bună-dispoziție.

Cea mai jucată comedie a Teatrului Elisabeta, “Boeing Boeing”, care de la premieră și până în prezent a fost vizionată de peste 60.000 de spectatori, va ateriza pe litoral în datele de 19 iulie, ora 20:30 (cu Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buza, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Iulian Bălan), respectiv 2 august, ora 20:30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimisi, Anca Sigartău, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Iulian Bălan).

Un arhitect are trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă. Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Însă apariția unei aeronave mai puternice dă orarele de zbor peste cap, iar cele trei sunt pe cale să se întâlnească chiar în casă arhitectului.

“Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, la fel de savuroasă precum “Boeing Boeing”, se întoarce pe litoral în datele de 26 iulie, ora 20:30 (cu Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buza, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu), respectiv 9 august, ora 20:30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Monica Davidescu, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu).

Soția lui Robert este pe cale să plece pentru un weekend întreg, așa că el își invită amanta în casă lor. Problemele încep să apară când soția nu mai pleacă, dar amanta vine. Identități se schimbă, bărbați se înșeală, femei se ceartă – totul se întâmplă cu mult umor, iar spectatorii se vor întoarce acasă cu zâmbetul pe buze.

Totul se va desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din Jupiter.

Biletele sunt disponibile atât la Teatrul de Vară, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro