„Te-am visat” – cea mai nouă piesă Direcţia 5

Cea mai proaspătă piesă a trupei Direcţia 5,  ”Te-am visat”, însoţită de un lyric video, este începând de astăzi pe YouTube.

Recent, Direcţia 5 a mai lansat piesele „Marile iubiri”, „Intr-o zi” şi „Plin de furtuni”, care se bucură deja de mare succes în rândul fanilor.

Următorul album al trupei se numeşte „Te iubesc” şi urmează să fie lansat pe 20 noiembrie, alături de Orchestra Simfonică din Bucureşti, în cadrul unui concert ce va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti.

Membrii Direcţia 5 promit “o atmosferă emoţionantă pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi şi pentru publicul nostru”.

Despre piesele de pe acest album, solistul trupei, Marian Ionescu, spune că “versurile cântecelor sunt inspirate din poveşti reale pe care le-am trăit sau le-am auzit la oamenii din jurul nostru, am pariat pe realismul lor şi ne place că poveştile nu sunt inventate.”

La începutul verii, trupa a lansat single-ul şi videoclipul „Te iubesc”, piesă care se regăseşte pe albumul cu acelaşi nume. Single-ul este o colaborare cu artista Alinka.