Târguri de Paști în țară

Săptămâna aceasta mai găsiți deschise târgurile de Paști în marile orașe.

Târgul de Paști din Capitală este deschis încă o săptămână, zilnic, până la ora 22. Găsiți acolo peste 100 de căsuțe cu produse autentice românești: obiecte sculptate în lemn, obiecte din sticlă, ceramică, tablouri sau bijuterii. Tot acolo găsiți și preparate culinare — cozonaci, pască, prăjituri, plăcinte, ciocolată de casă, dulcețuri și siropuri.

Pentru cei mici vor fi organizate zilnic diferite ateliere, cu intrare gratuită — ateliere de povești muzicale interactive sau ateliere de creație cu accesorii din fetru.
Si tot in centrul Capitalei, sunt organizate zilnic concerte de muzica usoara si populara.

În Piața Mare din Sibiu are loc a opta ediţie a Târgului de Paşti, care reunește zeci de expozanți cu produse de sezon. Noutatea acestei ediţii este atelierul de lumânări, în care oricine îşi va putea face propriile lumânări printr-o ”tehnică străveche”.

În centru va fi amenajată o zonă de agrement, iar un trenuleţ turistic va plimba vizitatorii prin centrul medieval al Sibiului.

Si la Timișoara este organizat un târg de Paști, în fața Operei. La cele 50 de căsuțe se găsesc dulciuri, cadouri, dar și decorațiuni. Nu lipsesc colacii secuiești, plăcintele ardelenești, ouăle încondeiate și iepurașii în diferite forme.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS