Târgul de Crăciun se mută din Piaţa Universităţii

Primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că, începând din acest an, Târgul de Crăciun care avea loc în fiecare an în Piaţa Universităţii, se va organiza în Piaţa Constituţiei.

De asemenea, Gabriela Firea vrea ca Centrul Vechi al Capitalei să devină unul dintre cele mai atractive zone din București în perioada sărbătorilor.

“Sunt convinsă că mulți dintre dumneavoastră vă pregătiți deja pentru sărbători, însă am convingerea că împreună putem să schimbăm și mai mult aspectul Centrului Istoric și aspectul orașului în general.

În luna decembrie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vom organiza o serie de evenimente în Capitală: în premieră Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în Piața Constituției, iar ca noutate îmi doresc foarte mult să introducem în conceptul de promovare și Centrul Vechi.

Pentru a face acest lucru posibil este nevoie să lucrăm împreună, să fim parteneri, în așa fel încât să împodobim tot Centrul Vechi într-un mod deosebit, să creăm și aici atmosfera de sărbătoare, dar și în celelalte zone incluse în contractul pe care îl avem cu Luxten”, a declarat Gabriela Firea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS