Confidenţialitate

Târgu Mureș: Peste 100 de persoane au mers să doneze sânge pentru parașutistul de 19 ani care a căzut de la mare înâlțime | AUDIO

Tânărul parașutist care a căzut ieri de la mare înălțime la Târgu Mureş continuă să fie în stare gravă. Foarte mulți oameni au venit azi la centrul de transfuzii din localitate să doneze sânge pentru tânărul de 19 ani căruia nu i s-a deschis parașuta.

Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din Târgu Mureş spun că dat fiind afluxul mare de donatori, o parte dintre aceştia au fost reprogramaţi. Peste 100 de personae au venit să doneze sânge pentru tânărul care a suferit ieri un accident de parașutism pe Aeroclubul Târgu Mureş.

Băiatul de 19 ani urma cursurile pentru obținerea licenței de parașutist

Saltul de ieri a fost al 17-lea. El s-a prăbușit în gol de la o înălţime semnificativă din cauză că atât parașuta principală, cât și cea de rezevă, s-au încurcat și nu s-au mai deschis.

Tânărul este la spitalul din Târgu Mureș în comă indusă medicamentos. Conducerea Aeroclubului României a dispus oprirea activităţii de paraşutism în toate aerocluburile teritoriale, până la stabilirea cauzelor accidentului.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Un parașutist militar de 38 de ani a murit miercuri la Baza Boboc de la Buzău. Nu i s-ar fi deschis parașuta | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.