Confidenţialitate

Târgu-Jiu: Șase cupluri își vor uni destinele, de Revelion, la Poarta Sărutului | AUDIO

Căsătoriile la Poarta Sărutului, în noaptea de Revelion, vor fi oficiate și acum la Târgu-Jiu. 6 cupluri s-au înscris pentru oficierea casătoriilor civile chiar la trecerea dintre ani.

Tinerii care au anunțat că doresc să-și unească destinele în noaptea de Revelion sunt din Timișoara, București și din zona Moldovei.

Au văzut anunțul pe internet postat de Primăria Târgu-Jiu că organizează oficierea casătoriilor chiar la trecerea dintre ani și au depus documentele la starea civilă.

Căsătoriile celor 6 cupluri vor fi oficiate de primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, în primele minute ale anului 2022. Ele vor avea loc la Poarta Sărutului, opera celebră a lui Constantin Brâncuși.

În anii trecuti, zeci de cupluri se căsătoreau într-un astfel de moment, însă pandemia de Covid-19 a redus numărul celor interesați.

De exemplu, anul trecut, de Revelion, doar un singur cuplu s-a căsătorit. Regulile de distanțare vor fi respectate și în acest an.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Gabriela Mladin

Citește și: Revelionul la malul mării: Mai multe hoteluri de pe litoral au pregătit pachete speciale pentru trecerea dintre ani | AUDIO