Confidenţialitate

Revelionul la malul mării: Mai multe hoteluri de pe litoral au pregătit pachete speciale pentru trecerea dintre ani | AUDIO

Deși pentru petrecerea de Revelion, românii preferă zonele montane, și litoralul atrage destui turiști, care iubesc marea în orice anotimp. Hotelierii de pe litoral oferă prețuri scăzute, de extrasezon, in care au inclus meniuri sofisticate, surprize  și relaxare la spa.

Mai multe hoteluri de pe litoral, care funcționează și iarna, au pregătit pachete speciale pentru Revelion. La prețuri atractive, spune agentul de turism Ștefan Necula:

„Prețurile pornesc de la 224 de lei pe noapte, pentru un minim de trei nopți în sudul litoralului, în Eforie Nord la un hotel de trei stele”. 

Și ajung la aproape 400 de lei, pe noapte, la un hotel de patru stele, din Mamaia. Ofertele sunt diversificate și includ:

„Masa festivă de Revelion cu preparate tradiționale, cu program artistic, karaoke și a doua zi, pe 1 ianuarie, pot servi brunch-ul”. 

Iar pentru seara din prima zi a noului an:

„Pachetele includ prânz, cină cu specific oriental, cină cu specific grecesc și cină cu specific tradițional românesc”. 

Primii turiști au ajuns deja la Mamaia.

„Am mai fost anul trecut de ziua indrăgostiților și acum am zis să nu ratăm ocazia. Ieșim să vedem marea. Fiecare anotimp are farmecul lui”, a spus un turist.

Nu va fi zăpadă, dar o plimbare pe malul apei sau relaxarea în centrele SPA, renumite pe litoral, vor fi tocmai bune pentru a completa petrecerea dintre ani la mare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Ghiulfer Predescu

Citește și: Extinse cu fonduri de 50 milioane euro, plajele din Mamaia s-au îngustat din cauza furtunilor. Operatorii de plajă sunt însă bucuroși| AUDIO