Confidenţialitate

Târgu Jiu: Mai multe case au fost inundate după ce conducta cu apă s-a spart

Mai multe case și gospodării au fost inundate în Târgu Jiu, după ce conducta de apă care alimentează municipiul s-a spart. Oamenii s-au trezit luni dimineață cu apa peste ei.

Avaria a avut loc la ora 5.00 dimineața. Conducta care alimentează orașul Târgu Jiu s-a spart, iar apa a inundat 5 case dintr-un cartier al orașului și mai multe curți.

Disperați, oamenii au cerut ajutor.

După câteva ore de la incident, reprezentanții societății care furnizează apa în Târgu Jiu au anunțat că întrerup alimentarea ca urmare a avariei produse.

Nu au explicat exact ce s-a întâmplat însă se bănuiește că societatea a verificat nivelul apei din bazine, iar presiunea a spart conducta.

În ultima perioadă, au avut loc mai multe avarii la conductele de apă din Târgu Jiu, conducte care sunt vechi de peste 50 de ani și care cedează producând pagube îndemnate.

Până acum, avariile au afectat străzile, însă de această dată apa a pătruns și în casele oamenilor.

Reprezentanții societății au precizat că pentru remedierea problemelor apărute vor întrerupe total apa până luni seară la ora 21.00.

Citește și: Mină marină, descoperită de pescari în apropiere de Eforie Nord. Este al doilea dispozitiv provenit din zona de război care ajunge în zona României