Confidenţialitate

Un tânăr a murit și alte 3 persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 73A

Un tânăr de 26 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs marți dimineață, în jurul orei 05:00, pe DN 73A, între localitățile Râșnov și Zărnești, între un autobuz și o dubă. În autobuz se aflau 20 de persoane, iar în duba de transport marfă se afla doar conducătorul auto, care a fost declarat decedat.

În urma accidentului au rezultat patru victime, dintre care două încarcerate, a transmis ISU Brașov.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 4 echipaje SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

Din păcate, șoferul dubei, o persoană de sex masculin în vârstă de 26 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat. S-a intervenit pentru descarcerarea șoferului din autobuz și pentru acordarea asistenței medicale celorlalte victime”, a informat ISU Brașov.

Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate, de către echipajele medicale, iar cea de a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Este vorba despre conducătorul autobuzului, o persoană de sex masculin, în vârstă de 45 ani, care a fost politraumatizat și de o persoană de sex feminin în vârstă de 63 de ani, care a suferit un traumatism toracic. Ambele persoane sunt conștiente, mai precizează ISU Brașov.

Sursa colaj foto: ISU Brașov

Citește și: Vaslui: Peste jumătate dintre fântânile și cișmelele publice, închise în urma verificărilor DSP. Probleme au arătat că apa este periculoasă pentru consum | AUDIO