Confidenţialitate

Tânăr de 17 ani, urmărit în trafic de poliție în timp ce conducea, fără a deține permis auto, o mașină fără ITP și fără asigurare | VIDEO

Un tânăr de 17 ani a fost urmărit în trafic de poliție în timp ce conducea o mașină fără a avea permis de conducere. Mașina nu avea nici ITP, nici asigurare. Adolescentul nu consumase alcool sau substanțe ilegale.

Tânărul a fost urmărit de poliție în trafic, în timp ce adolescentul conducea haotic printre mașini, încălcând mai multe reguli de circulație.

Tânărul a fost scos cu forța din mașină de polițiști.

Poliția Română: „Viața reală nu reprezintă un joc pe calculator, nu există RETRY!”

„Tânărul de la volanul autoturismului din imagini a fost trezit la realitate de către colegii noștri, care i-au încheiat sesiunea de teribilism.

Realitatea? Nu era băut sau „fumat/prizat”, ci doar avea 17 ani, iar autoturismul, dacă ar mai avea importanță… fără ITP și asigurare.

A fost reținut pentru cascadoria din trafic, în care a pus în pericol atât de multe persoane”, scrie Poliția Română pe Facebook.

Sursa colaj foto: Poliția Română

Citește și: Galați: O fetiță de 9 ani ar fi fost omorâtă în bătaie de mama ei. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat | AUDIO