Confidenţialitate

Surse din presa franceză: Zinedine Zidane ar putea fi noul antrenor al echipei PSG | AUDIO

Zinedine Zidane ar putea fi noul antrenor al echipei PSG, cel puțin așa susțin surse pentru presa franceză. Posturile de televiziune și radio anunță, astăzi, că Zidane ar fi ajuns la un accord cu șefii PSG.

Născut la Marsilia, unde nu a jucat niciodată, Zinedine Yazid Zidane (în vârstă de 49 de ani) şi-a construit o reputaţie solidă ca antrenor pe banca echipei Real Madrid, cu care a câştigat de trei ori la rând Liga Campionilor (2016, 2017, 2018).

Postrul francez de radio Europe 1 a anunțat că un acord de principiu a fost găsit între Paris Saint-Germain şi Zinedine Zidane, care va deveni noul antrenorul al campioanei Franţei din următorul sezon.

Și postul Radio Monte Carlo a indicat că gruparea pariziană – preluată din 2011 de investitori din Qatar – „este aproape de găsirea unui acord cu Zidane pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino în funcţia de antrenor”.

Daniele Riolo – jurnalistul Radio Monte Carlo care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la Paris și prelungirea contractului lui Kylian Mbappe – a afirmat că Zizou va fi noul antrenor al campioanei Franței.

Informația este preluată de principalele publicații internaționale care păstrează unele rezerve și menționează că ultimele anunțuri orificiale priveau purtearea unor negocieri pentru un nou antrenor la PSG.

La solicitarea agenției France Presse, clubul PSG nu a oferit informații, a refuzat orice comentariu.

Dacă într-adevăr venirea lui Zidane la Paris va fi confirmată, principala lui misiune va fi câștigarea Ligii Campionilor, obiectiv neatins de predecesorii săi între care s-au numărat Carlo Ancelotti și Laurent Blanc.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Selecționerul Iordănescu: E o provocare majoră să ne regăsim încrederea

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.