Suporterii lui Dinamo au preluat 10% din acțiunile clubului. Fanii plătesc salariile restante ale jucătorilor

Suporterii lui Dinamo au devenit oficial acționari ai clubului din ”Ștefan cel Mare”. Asociația condusă de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că a preluat 10% din club.

”În urma sesiunii de vot desfașurate în aceste zile, după exprimarea majorității membrilor cotizanți în favoarea propunerii boardului DDB (98,8% au votat DA), ieri 30 ianuarie 2020, în fața notarului, reprezentanții FC Dinamo și reprezentanții Program DDB au semnat un act istoric prin care suporterii au preluat 10% din acțiunile Clubului Dinamo.

În același timp, sumele strânse până la acel moment prin ProgramDDB au fost virate Clubului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să participăm la efectuarea ordinelor de plată către jucătorii cu restanțe salariale.

Le mulțumim tuturor dinamoviștilor care au crezut și cred în acest proiect! Le mulțumim tuturor celor care au avut curajul să se implice în mod concret!

Am adunat în această Comunitate Socios oameni simpli, studenți, soldați, pensionari, familii, sportivi, foste glorii, artiști, oameni politici, oameni de televiziune, români din diaspora, oameni din peluză, membri Elite sau copii care și-au pus deoparte banii din alocație pentru a se înscrie în DDB.

Pentru ei și pentru toți suporterii lui Dinamo, acesta este UN MOMENT ISTORIC, fără precedent în fotbalul din România”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

Dinamo se confruntă cu probleme financiare iar acționarul majoritar Ionuț Negoiță și-a exprimat intenția de a vinde clubul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS