Confidenţialitate

Suporteri Steaua București, reținuți după ce au atacat un grup de suporteri dinamoviști înaintea meciului de marți seara | AUDIO

Mai mulți suporteri ai Stelei București au fost reținuți de forțele de ordine după ce au atacat un grup de suporteri dinamoviști înaintea meciului din această seară. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei București, Mihai Vornicu, asupra suporterilor s-au găsit mai multe materiale pirotehnice.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„În zona stadionului Steaua un grup de aproximativ 10-15 suporteri ai echipei CSA a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri Dinamo. Jandarmii prezenți în zonă au intervenit prompt și au reușit să stopeze incidentul. Mai multe persoane au fost identificate, reținute și conduse la secția de Poliție pentru luarea măsurilor legale. Asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice. În continuare, efectivele de Jandarmerie efectuează activități preventive în spațiul public monitorizând grupurile mari de persoane – sunt aproximativ 900 de jandarmi angrenați în această misiune”, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, Mihai Vornicu.

Meciul va începe la ora 19:00, pe stadionul Ghencea. CSA Steaua se află pe locul 2, cu 44 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 4, cu 38 de puncte.

Sursa foto: Captura foto / Facebook / Vasile Mihai Antonio

Citește și: Retur în sferturile Ligii Campionilor: Chelsea luptă să întoarcă rezultatul din prima manșă | AUDIO