Confidenţialitate

SUA: Zeci de mii de mașini electrice Volkswagen, investigate după ce deținătorii au constatat o defecțiune a portierelor | AUDIO

Autoritățile americane investighează rechemarea în service a zeci de mii de mașini electrice Volkswagen. Motivul? Posibilitatea deschiderii uşilor vehiculului în timpul deplasării. Ar fi fost rechemate peste 50.000 de mașini.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

12 plângeri cu privire la SUV-urile electrice ID.4 ale Volkswagen, construite între 2021 și 2023 au fost înregistrate până acum, scriu jurnaliștii de la Reuters.

Unii oameni au raportat că ușa vehiculului se deschide intermitent în timpul conducerii. Totuși, nimeni nu a fost rănit în urma acestei defecțiuni. Una dintre cauzele acestei probleme ar fi fost infiltrațiile de apă de la ușa mașinii.

Autoritatea de reglementare a siguranței auto din SUA a deschis o investigatie în urma acestor plângeri și va analiza un număr estimat de 51.500 de vehicule electrice Volkswagen rechemate in service.

De asemenea, vor fi investigate si rechemări mai vechi ale producătorului Volkswagen pentru a evalua cât de eficiente au fost remediile aplicate.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Franța și Belgia susțin cererea CPI de a emite mandate de arestare pentru Benjamin Netanyahu, ministrul israelian al Apărăii și cei 3 lideri Hamas, acuzați de crime de război și crime împotriva umanității | AUDIO