Confidenţialitate

Știrea Verde: Ce înseamnă să duci un stil de viață eco

Mulți dintre noi au început să-și schimbe stilul de a trăi, orientându-se către un mod de viață eco.

Să duci un stil de viaţă eco înseamnă să ai mai multă grijă de mediul înconjurător, pentru a lăsa în urmă un loc mai bun pentru copiii tăi.

Acest mod de viață se bazează pe responsabilizare față de resurse.

Iată, pe scurt, ce trebuie să faci dacă şi tu vrei să devii o persoană eco, pentru a avea un impact negativ cât mai mic asupra mediului:

  • redu consumul de apă – folosește doar atât cât ai nevoie.
  • redu consumul de energie – electrică și termică.
  • reciclează – după ce, mai întâi, selectezi deșeurile.
  • înlocuieşte transportul în comun sau mașina proprie cu bicicleta
  • și nu în ultimul rând, consumă mai puţină carne în favoarea produselor vegetale: te ajută să fii mai sănătos, însă atunci când renunți la carne salvezi și planeta.

Nivelul gazelor cu efect de seră poate scădea cu până la 70%, iar schimbările climatice pot fi astfel evitate, nu vor mai fi tăiate atât de multe păduri și va fi irosită mai puțină apă.

Pentru a face acest pas, începe prin a introduce în alimentația ta rețete noi, fără carne.

Avem în România primul producător român de produse vegetale pe baza de proteina de mazăre: este vorba despre Verdino Green Foods.

Produsele Verdino folosesc ulei de cocos în loc de slănină și proteină de mazăre în loc de carne. Sunt colorate cu coloranți naturali și condimentate pe gustul românesc.

Există inclusiv alternativa la carne tocată cu care puteți găti sărmaluțe, ardei umpluți ori lasagna, ba chiar și ciorbă de perișoare.

Produsele Verdino pot fi cumparate de pe verdinoshop.ro ori din hypermarketuri. Iata ca acum te bucuri de gustul și textura cărnii, chiar și în post, dar scapi de dezavantajele colesterolului, și nu numai.

Viitorul e aici. Tu câtă grijă ai de mediu?

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.