Confidenţialitate

Ştirea Bravo: Toma Nicolau a organizat #EnjoyBucharest, un eveniment care va promova România ca destinaţie de călătorie

Joi am spus BRAVO lui Toma Nicolau, un blogger care a lucrat jumătate de an pentru organizarea #EnjoyBucharest, un eveniment care adună zeci de bloggeri şi fotografi internaţionali în Bucureşti cu scopul de popularizare a României ca destinaţie de city-break.

După cum a povestit chiar Toma Nicolau, a lucrat jumătate de an “cu toată energia și timpul meu la cel mai mare proiect de când am blogul”.

În cadrul #EnjoyBucharest, Bucureştiul devine capitală internațională de digital travel penturu 3 zile. Toma Nicolau a invitat 30 de bloggeri străini de travel, 10 bloggeri români de travel, 5 fotografi și 2 videografi să ia orașul la pas într-un tur ghidat și să posteze tot ce văd pe Facebook, Twitter, Instagram şi pe bogurile lor sub hashtagul #EnjoyBucharest.

Europa FM se află printre susţinătorii media ai evenimentului, iar hashtag-ul are deja peste 1000 de postări în Social Media.

Definiţia evenimentului: #EnjoyBucharest este un eveniment care popularizeaza Romania si Municipiul Bucuresti la nivel international ca destinatie de city-break. Cele mai importante valori şi obiective turistice romanesti vor fi prezentate unui grup de 30 bloggeri internationali de calatorii care, împreună, vor atinge peste 1.5 milioane de oameni.