Confidenţialitate

Ștefan Bănică și Cabron lansează single-ul și videoclipul “La masa mea”- VIDEO

Ștefan Bănică și Cabron lansează în colaborare single-ul și videoclipul “La masa mea”,

Piesa este o coproducție Cat Music, HaHaHa Production și MediaPro Music, compusă de către Cabron, Maxim Chisaru, Marius Pop, și este extrasă de pe albumul “Lupu DPM”, pe care Cabron urmează să-l lanseze.

„Mi-a plăcut de la bun început propunerea lui Cabron. E un tip care știe ce vrea, iar ăsta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a plăcut și am zis: De ce nu? Și așa am acceptat invitația de a colabora. Este o piesă bună, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron să dăm și câteva accente de blues prin chitară, pentru că mi se pare foarte interesantă combinația între blues și hip-hop. Este o piesă în care cred și sper să fie bine primită de public”, a declarat Ștefan Bănică.

„Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viață în casă și să nu-l cunoști deloc. Mă bucur că am putut să fac un așa videoclip, pentru una dintre piesele la care țin cel mai mult.

Colaborarea cu Ștefan Bănică este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu găseam piesa potrivită. Este unul dintre artiștii pe care îi respect și mă bucur că mi-a ieșit și că am avut onoarea, nu doar să facem o piesă împreună, dar și să joc alături de el în filmul ăsta.

Mă bucur că am găsit piesa potrivită și pentru Iulian Moga, care a reușit să facă poate cel mai film-videoclip din ultimii 10 ani, dar cel mai mult mă bucur că am găsit piesa potrivită pentru mine și pentru planurile mele de acum încolo. V-am pupat și aveți grijă cu cine stați la masă!”, spune Cabron.

O poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare și răzbunare, videoclipul este regizat de către Iulian Moga.

Ștefan Bănică – actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani – este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A susținut mii de concerte, a stabilit adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, ca număr de show-uri susținute consecutiv la Sala Palatului. Concertele sale de Crăciun reprezintă cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o tradiție neîntreruptă, care împlinește în luna decembrie 15 ani de existență.

Ștefan Bănică a lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu cinci discuri de aur și două de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său.

Cabron este una dintre vocile hip-hop-ului din România. Și-a început cariera în 1999, când a înființat, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai târziu a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arată-le la toți”, o colaborare cu Pacha Man și Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley și Guess Who, „Vocea ta” cu Voltaj sau „Adevăr sau minciună” feat. Nicoleta Nucă.