Ştefan Bănică: “Când nu vezi”, în premieră la Europa FM – VIDEO

Ştefan Bănică a fost invitat, miercuri, în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM, unde a prezentat, în premieră, noul său single, “Când nu vezi”.

Piesa “Când nu vezi” este o baladă, un cântec de dragoste, diferit de stilul rock’n’roll cu care Ştefan Bănică ne-a obişnuit până acum.

“Textul este, de fapt, o metaforă pentru că fiecare dintre noi ne putem regăsi în textul acestei piese. Există momente în viaţă când s-ar putea să pierzi un tren important. Îl pierzi pentru că nu vezi, pentru că nu eşti conectat la realitatea din jurul tău.”, a explicat Ştefan Bănică.

Pe 4 şi 5 martie, Ştefan Bănică va cânta live noul său single pentru prima dată în concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, ce vor avea loc la Circ&Variete Globus Bucureşti.

Concertele acustice  Ştefan Bănică sunt dedicate, în special, doamnelor şi domnişoarelor, însă la cele două show-uri sunt aşteptaţi şi domnii pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Femeii, după cum a spus artistul în Deşteptarea.

“Pentru mine şi trupa mea, sunt cele mai aşteptate concerte pentru că publicul este foarte aproape de tine şi la propriu şi la figurat. Lucrurile sunt absolut naturale, nu le <<coafezi>> cu absolut nimic.”, a mărturisit Ştefan Bănică în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM.