Ștefan Bănică a lansat piesa care dă startul sărbătorilor – ”Acasă de Crăciun” – VIDEO

Pentru că un Crăciun nu e la fel fără tradiționalele sale concerte de la Sala Palatului și fără cântecele ce-i poartă amprenta inconfundabilă, Ștefan Bănică aduce în dar în luna cadourilor și în pragul tradiționalelor sale concerte de Crăciun, de la Sala Palatului, piesa “Acasă de Craciun”.

„Uneori viața ne obligă să stăm departe de cei dragi. Dar unde abia aștepți să te întorci de sărbători? Acasă! Alteori, când uităm de spiritul Crăciunului, copilul din noi ne reamintește emoția adevărată, trăită prin ochii lui, de Crăciun, acasă, alături de cei dragi. Aceasta e starea transmisă de noul meu cântec, pe care îl dedic tuturor celor care se vor regăsi în el, celor care sunt departe și abia așteaptă sa revină de sărbători acasă. Că nicaieri nu-i mai bine ca acasă”, spune Ștefan Bănică.

Piesa se va auzi pentru prima oară live, pe scenă, la concertele de Crăciun de la Sala Palatului, ce vor avea loc săptămâna aceasta, pe 9, 10 și 11 decembrie.

Pe 12 decembrie, pentru prima oară în istoria de 15 ani a show-urilor sale de Crăciun, Ștefan Bănică va susține concertul de Crăciun și în alt oraș din România: la Cluj, la Sala Polivalentă, de la ora 19:30.