Ștefan Bănică a lansat albumul “Picat din Lună”

“Picat din Lună”, cel de-al 16-lea material discografic al artistului, conține 13 piese, dintre care nouă sunt noi. Recent, artistul a lansat single-ul “Ea mi-a pus cătușele”, cel mai nou single extras de pe album, iar în curând, va filma și videoclipului piesei.

Ștefan Bănică a lansat oficial albumul “Picat din Lună”, vineri, în cadrul unei întâlniri cu fanii la librăria Cărturești din centrul Bucureștiului.

„Le mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi alături de mine, în momentul lansării albumului Picat din Lună și sper să vă placă piesele de pe acest nou material discografic, al saisprezecelea din cariera mea. Abia aștept întâlnirile cu publicul din țară, în cadrul turneului național care promovează noul album și care va avea startul pe 23 octombrie. Ne vedem la Pitești, Craiova, Timișoara, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Alexandria, Constanța, Galați, Bacău și Buzău”, declară Ștefan Bănică.

Pe lângă piesele cunoscute deja publicului, “Mama”, “Gură, taci”, “Când nu vezi”, albumul “Picat din Lună” mai include și un bonus track, “La masa mea” (Cabron feat. Stefan Banica), dar și o colaborare inedită cu Delia.

Ștefan Bănică este compozitorul și producătorul întregului material – “Picat din Lună”.

FOTO: Dan Niculescu