Confidenţialitate

Start la Loteria Vizelor

De astăzi, cei care visează să înceapă o nouă viață în Statele Unite ale Americii se pot înscrie în programul derulat de Departamentul de Stat american. Instituția primeşte cererile de participare la programul Loteria Vizelor pentru anul 2018.

Trebuie să se înregistreze în Programul Diversity Visa al Statelor Unite de la ora 19 până pe 7 noiembrie, la aceeași oră. Pentru aceasta, trebuie să acceseze pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov și să completeze formularul de participare. În plus, trebuie să adauge o fotografie recentă, făcută în ultimele șase luni. Nu se acceptă fotografiile în care persoanele poartă ochelari. Cei care vor folosi poze transmise în programele anterioare vor fi descalificați automat.

Se poate trimite o singură cerere de participare. Pentru înregistrarea în program NU se percepe nicio taxă.

Câștigătorii vor fi aflați începând cu data de 2 mai 2017. 50.000 de participanți din 150 de țări vor fi selecționați aleatoriu. Vor putea verifica dacă se numără printre norocoși pe site-ul unde s-au înregistrat pentru că Departamentul de Stat nu trimite e-mailuri pentru a-i înştiinţa pe participanţi că au fost selecţionaţi.