#StămAcasă: O sală de sport a împrumutat clienților biciclete eliptice pentru a se antrena acasă | VIDEO

În București, 28 de oameni se antrenează, seară de seară, acasă. Înainte ca viețile noastre să se schimbe total, aceștia mergeau la sala de sport StayFit, din București. “Mergeam de două ori pe săptămână la sală, eram toți foarte entuziaști, practic ne băteam pe orele de Cycling”, spune Carmen Pleșa, unul dintre clienții sălii.

După ce autoritățile au decis închiderea sălilor de sport, oamenii au simțit din plin lipsa antrenamentelor fizice. Numai că anrenorul lor, Deniz Osman a avut o idee: a rugat reprezentanții sălii de sport să aibă încredere în el și în clienți și să fie de acord să le închirieze oamenilor câte o bicicletă eliptică.

Așa că 28 de clienți au luat acasă câte o bicicletă, iar acum, seara se întâlnesc cu ajutorul Internetului și a aplicațiilor care permit videoconferintele și participa împreună la ore de Cycling.
Antrenorul Deniz Osman le arată ce au de făcut. În plus, le scrie mesaje motivaționale.

Clienții sălii de sport spun ca pentru ei contează enorm să poată continua exercițiile fizice acasă. În plus, păstrează legătura cu colegii de sală, glumesc împreună, rezistă împreună.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS