Confidenţialitate

Spital de Centenar, eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru construirea primului Spital de Oncologie Pediatrică și Radioterapie din România

Duminică, de la ora 18:00, în clubul bucureștean Expirat va avea loc  evenimentul ”Spital de Centenar”, dedicat strângerii de fonduri pentru construirea primului Spital de Oncologie Pediatrică și Radioterapie din România.

În acest moment, evenimentul este sold out, toate biletele fiind deja cumpărate.

”Pe 9 decembrie, de la ora 18:00, în Club Expirat, celebrăm implicarea. O facem cu oameni faini, voie bună și cu mâncare ca pe șantier.

Cabral, Adi Despot, Andi Moisescu, Alex Stefanescu, Paula Herlo, Alex Dima, Marius Tudosiei vin la sărbătoare. Vom avea musafiri din Las Fierbinți și alte mici și mari surprize”, anunță organizatorii, Asociația Dăruiște Viață.

Evenimentul este organizat prin implicarea pro bono a tuturor artiștilor și furnizorilor de servicii, astfel încât toate fondurile strânse merg către construirea primului Spital de Oncologie Pediatrică și Radioterapie din România.

”Am obținut totul pro-bono: locație, mâncare, cafea, apă, vin și ce-o mai fi să fie. Așa că toți banii pe care-i plătești pe bilet se transformă direct în cărămizi pentru spital. Nu e ieftin să celebrezi cu noi că, știi doar, #NoiFacemUnSpital, dar de câte ori în viață plătești o dată și primești înzecit? Căci spitalul ăsta va dăinui și tu vei fi unul dintre cei care au pus cărămida”, precizează Asociația Dăruiște Viață.

 

Spital oncologic pentru copii, construit de la zero, cu bani strânși din donații

Povestea primului Spital de Oncologie Pediatrică și Radioterapie din România a fost subiectul mai multor emisiuni Europa FM. Pentru a vă familiariza că modul în care a pornit acest proiect vă recomandăm să urmăriți reportajul realizat de Elena Tudor în Lumea Europa FM, dar și ediția specială La Radio cu Andreea Esca alături de fondatoarele Dăruiește Viață: