Confidenţialitate

Soția fostului comentator sportiv Cristian Țopescu și jurnalista Oana Stănciulescu, printre numele propuse în CA al TVR

Soția fostului comentator Cristian Țopescu și jurnalista Oana Stănciulescu – se numără printre persoanele propuse în Consiliul de Administrație al TVR.

Doamna Christel Țopescu este, în prezent, coordonatorul secţiei germane a postului public de televiziune și a fost propusă de președintele Klaus Iohannis, în vreme ce Oana Stănciulescu a fost nominalizată de PNL.

Guvernul, la rândul său, îl propune pe George Orbean – fost consilier al lui Stelian Tănase – pe vremea când acesta conducea TVR.

Audierile candidaților ar putea avea loc astăzi, iar votul final mâine.

 

Președinția o propune în calitate de membru titular pe Christel Țopescu, soția fostului comentatator – Cristian Țopescu.

Aceasta a fost aleasă în 2013 coordonator cu atribuţii de producător executiv în cadrul secţia Germane a TVR.   În calitate de membru supleant, propunerea Palatului Cotroceni este Ana Maria Sandu, jurnalistă și sctriitoare.

Pe de altă parte, Guvernul îl propune în Consiliul de Administrație al TVR pe George Orbean, fost manager de proiect la Digi 24

Iar nominalizărie liberalilor sunt secretarul executiv al partidului – Radu Carp și jurnalista Oana Stănciulescu.

Aceasta din urmă a realizat o emisiune pentru Antena 3, iar în prezent lucrează pentru Expres Magazin.

Am stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Criteriile care au stat la baza acestor nominalizări țin de experiența profesională, de buna reputație și de credibilitatea, atât profesională cât și morală, a celor nominalizați”, ne-a explicat Ionuț Stroe.

Din partea social-democraților este vehiculat numele Irinei Radu, în prezent președintele-director general interimar al TVR.   Iar ALDE îl susţine pe regizorul Cristian Hadji-Culea, directorul teatrului “Vasile Alecsandri” din Iaşi.

Amintim, Consiliul de Administraţie al TVR a fost demis în septembrie anul trecut – după ce raportul de activitate fost respins de Parlament.