Confidenţialitate

Sorin Grindeanu primit cu urale de membrii PSD Timiș

Premierul Sorin Grindeanu se află sâmbătă la Timișoara, pentru a cere prijinul membrilor PSD Timiș. În momemtul în care premierul a ajuns la sediul filialei din Timiș, a fost întâmpinat de zeci de membri PSD. Oamenii l-au luat în brațe pe Sorin Grindeanu și i-au transmis că îl susțin în continuare. Din multime se auzeau scandări: “Jos Dragnea!”, “Grindeanu, PSD!”.

La intrarea în sediul PSD, Sorin Grindeanu s-a oprit pentru câteva minute pentru a ține un discurs. El le-a spus simpatizanților săi că nu se agăță de scaunul de la Palatul Victoria și că va renunță la funcție, dacă Liviu Dragnea își va da demisia de la șefia partidului. De asemenea, acesta a afirmat că este nevoie de un congres PSD, pentru alegerea unui nou lider.

Premierul Sorin Grindeanu se afla, sâmbătă, la Timişoara, unde are loc o şedinţă cu social-democraţii din judeţ, cărora le va solicita sprijinul în demersul său de a-l îndepărta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului. În Timiş, PSD are patru deputaţi şi doi senatori care şi-au exprimat şi ei susţinerea pentru Grindeanu, declarând că vor vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

Filiala Timiş a PSD a semnat, în 12 iunie, la iniţiativa celor aproximativ 50 de primari pe care îi deţine partidul în judeţ, o rezoluţie de susţinere a premierului Sorin Grindeanu. Acest document a fost transmis conducerii centrale a partidului.

În Timiş, PSD are patru deputaţi şi doi senatori care şi-au exprimat şi ei susţinerea pentru premierul Sorin Grindeanu, declarând că vor vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

Sâmbătă seară, Sorin Grindeanu va participa, la Timişoara, la nunta fiului consilierului său personal, Alexandru Chirilă. Chirilă a fost subprefect de Timiş, consilier al primarului municipiului Timişoara, Nicolae Robu, dar şi consilier al lui Sorin Grindeanu când acesta ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.