Confidenţialitate

Situația din trafic : întîrzieri provocate de vreme

Pe calea ferată se circulă în condiții de iarna: niciun tren din cele peste 1200 nu a fost anulat, dar există întârzieri de până la 60 de minute pe unele rute. CFR Călători menționează că pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru drumurile neefectuate.

Pe cele două aeroporturi din București, nicio cursă nu a fost anulată, însă și aici unele zboruri pot înregistra întârzieri de 30 de minute pina la o ora, determinate de degivrarea aeronavelor.

De ora trecuta, traficul fluvial pe Dunăre a revenit la normal, dupa ce fusese restrictionat din cauza vântului puternic.

Se circula normal și pe Autostrada A1 București – Pitești . Din cauza unui autotren care a rămas de-a curmezișul pe carosabil, traficul a fost oprit aproape o oră pe sensul către Capitală la km 48, în zona localității giurgiuvene Vânătorii Mici.

Astazi si maine se pot produce avalanșe, în Munții Făgăraș și Bucegi, la peste 1.800 de metri altitudine. Riscul prognozat este de nivel doi, adica moderat, ca urmare a depunerii de zăpadă nouă, usoara, fără aderență cu stratul mai vechi stabilizat și înghețat.