Site-ul radio no.1 în România în 2019 – europafm.ro

Site-ul postului de radio Europa FM, europafm.ro, este cel mai accesat din România din rândul tuturor site-urilor radio, dar și din categoria Muzică & Audio, potrivit datelor centralizate de BRAT/SATI. Cu peste 1 milion de vizitatori unici înregistrați până acum doar în ultima lună din 2019, europafm.ro marchează o creștere medie de la o lună la alta de peste 40%, atât în ceea ce privește vizitatorii unici, cât și paginile vizualizate și sesiunile înregistrate.

Europafm.ro a fost gândit în ultimii ani ca un punct de întâlnire nu doar pentru ascultătorii fideli Europa FM, ci și ca o sursă de informare corectă și rapidă, cu știri verificate, concise și completate cu background relevant, dar și ca locul unde puteți găsi mereu cea mai bună muzică de ieri și de azi. Piesele ascultate pe frecvențele Europa FM pot fi găsite ușor cu ajutorul aplicației gratuite Europa FM sau în secțiunea Muzică de pe europafm.ro, unde fiecare melodie are parte de o pagină dedicată cu trivia, videoclip, atunci când acesta este disponibil, dar și știri releavante despre interpreți.

Emisiunile de dezbateri, edițiile speciale ale Știrilor Europa FM, recitalurile, interviurile, concertele, dar și mai multe programe Europa FM sunt disponibile și în format video direct pe europafm.ro. Pentru a le urmări este suficient să dați click pe numele programului din grila Europa FM pentru a fi redirecționați către pagina emisiunii. Unele dintre aeste programe pot fi urmărite direct pe pagina de Facebook Radio Europa FM sau pe canalul de YouTube Europa FM.

La începutul lunii decembrie, Europa FM a primit din partea YouTube distincția ”Butonul de Argint”, oferită creatorilor de conținut de pe cea mai populară platformă video din lume, după ce depășesc pragul de 100.000 de abonați.

Vă puteți abona simplu la canalul de YouTube Europa FM urmând linkul: http://bit.ly/EuropaFM-YouTube

În ultimii ani, europafm.ro a continuat să ofere noi opțiuni vizitatorilor săi fideli pentru a folosi informațiile și știrile publicate pe site-ul radio no.1 în România.

Printre ele, un plugin gratuit WordPress pentru Știrile Europa FM  dar și opțiunea de EMBED pentru reportajele, relatările și interviurile audio de pe europafm.ro.

Anul acesta a adus și lansarea unei noi variante de aplicație Europa FM Android și IOS, care ține cont de feedbackul primit și aduce noi funcționalități.

Europafm.ro este primul site care a introdus și opțiunea de înscriere rapidă la unele concursuri, cu doar un click, pentru utilizatorii care și-au creat un cont Club VIP Europa FM, dar și locul unde ascultătorii fideli pot controla muzica difuzată exprimându-și preferințele pentru piesele propuse periodic în sondajul ”Votează-ți muzica.

Mulțumim pentru încredere!

Vă mulțumim pentru că am fost împreună și în 2019 pe europafm.ro – site-ul radio numărul 1 în România!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS