Confidenţialitate

Sindicatul Europol îi critică pe șefii Poliției pentru întâlnirea cu membrii familiei Duduianu | AUDIO

Sindicatul Poliţiştilor „Europol” reacţionează după ce conducerea Poliţiei, împreună cu şeful Poliţiei Capitalei şi şeful Poliţiei Sectorului 5 din Bucureşti au mers împreună la negocieri cu liderii clanului Duduianu.

Discuţiile au avut loc noaptea, într-o biserică din cartierul Rahova.

Sindicalistul Cosmin Andreica spune că această acţiune prezintă un precedent extrem de periculos.

Nu există o justificare referitoare la motivul pentru care această interacțiune cu membrii familiei Duduienilor nu a avut loc între șeful de secție de pe raza domiciliului familiei. Șeful Poliției a fost nevoit să se prezinte acolo și să aibă această discuție ca o recunoaștere a valorii familiei Duduienilor. Vorbim despre o gafă care ne va costa mult în imaginea instituției. (…)

Cred că data viitoare, la o situație similară, nici nu va mai ajunge să fie prezent șeful Poliției Române, ci va trebui să vină întocmai domnul ministru de Interne. Cei din partea clanului probabil că se vor arunca la mai mult. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De cealaltă parte, Bogdan Despescu,  secretar de stat în Ministerul de Interne, spune că felul în care Poliţia a acţionat în cazul morţii interlopului Emi Pian a prevenit bătăi de stradă, precum şi o procesiune funerară la care ar fi participat mii de oameni.

Amintim, Emi Pian a fost înjunghiat de membrul unei grupări rivale.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.