Confidenţialitate

Simone Tempestini: “Sunt foarte fericit că am avut posibilitatea să le spun mulțumesc, tuturor celor care m-au ajutat și au fost implicați, cu o victorie în weekend la Brașov, care a decis campionatul.”

În direct la Europa FM, în Weekend cu Prietenii, pilotul Napoca Rally Academy a vorbit despre rezultatul obținut de echipa sa după acest weekend, dar și despre ce înseamnă pentru el că alături de Sergiu-Sebastian Itu a câştigat titlul de campion național absolut şi clasa RC2.

Sâmbătă s-a încheiat Raliul Brașovului, ultima etapă din calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop pentru sezonul 2019. Pentru a cincea oară consecutiv, Simone Tempestini a câștigat TESS Rally. Victoria de la Brașov din acest an, în care a fost cel mai rapid concurent pe 7 din cele 8 probe speciale, i-a adus tânărului pilot cel de-al patrulea titlu de campion național absolut de raliuri.

Cu titlul de cel mai tânăr campion național absolut din istorie, top în care ocupă, de altfel, primele patru poziții, Simone Tempestini a urcat ieri pe locul 3 în topul campionilor absoluții all time din România.

Despre sezonul 2019, Simone Tempestini spune că a fost unul complex din mai multe puncte de vedere. ”Nu a fost deloc ușor, dar împreuna cu toată echipa am reușit să obținem un titlu foarte important pentru noi, un succes foarte frumos, ne bucurăm pentru el. Sunt foarte fericit că am avut posibilitatea să le spun mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și au fost implicați, cu o victorie în weekend la Brașov, care a decis campionatul”.

Întrebat de Alex Grecu, în direct la Europa FM, despre ce urmează pentru campionii României, Simone Tempestini anunță ”planuri mărețe”. ”Va trebui să lucrăm foarte mult să ne îmbunătățim în continuare, dar dorința noastră este de a ne lupta din nou pentru a obține un titlu în campionatul mondial. Acolo lucrurile sunt foarte grele, lupta este foarte strânsă și piloții sunt extrem de buni. Noi încercăm să ne îmbunătățim, să ajungem acolo și să ne luptăm pentru primele poziții.

Până acum, campionatul intern din România m-a ajutat foarte, foarte mult și de aici am învățat toate lucrurile pe care le știu din motorsport, așa că și anul aceasta cu siguranță cred că a fost un an care îmi va fi de folos în viitor”, a mărturisit, duminică, Simone Tempestini .

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.